Descobreix

Espais expositius

Bombas Gens Centre d'Art

València

Bombas Gens Centre d’Art és un projecte promogut per la Fundació Per Amor a l'Art un projecte familiar ple d’il·lusió i sentit de la responsabilitat, sorgit de la necessitat de compartir amb la societat part del rebut d’ella. Els membres que l’integren han posat la seua gran experiència i formació al servici del centre d'art i de totes les persones que, dia rere dia, acudeixen a participar-hi. Bombas Gens se situa en una antiga fàbrica construïda entre 1930 i 1935 i que segueix l'estil Art déco característic de l'època. Representa una joia única del patrimoni industrial valencià, de 6.200 m.

Durant la rehabilitació, s’hi va descobrir, i és visitable, un celler subterrani pertanyent a una antiga alqueria que ocupava anteriorment els terrenys de la fàbrica, així com un refugi antiaeri de la Guerra Civil. La incorporació d’un agradable jardí i d’un espai escultòric fix fan encara més interessant este centre d’art, que acull en les naus la Col·lecció Per Amor a l’Art, de titularitat privada. La col·lecció està formada per conjunts amplis i singulars d'artistes nacionals i internacionals, amb especial interés en la fotografia i en els llenguatges abstractes, tant en pintura com en escultura. Més de 1.500 obres de més de 150 autors.

Bombas Gens Centre d’Art compta també amb un ampli programa d'exposicions i activitats d'índole cultural, així com amb un projecte educatiu la finalitat del qual és la de posar l'art al servici de les persones i convertir-lo en un bé social.

Bombas Gens Centre d'Art

Obri la ubicació
Adreça

Av. de Burjassot, 54

46009 València

www.bombasgens.com

 

info@bombasgens.com

(+34) 963 463 856